Skip to content Skip to footer

Benefiti za preduzeća

Jednostavno dostavljanje dokumentacije

Iskoristite svoj mobilni telefon da fotografišete/skenirate račun. Naša aplikacija prepoznaje QR kod sa računa i računovođa dobija spremne podatke za knjiženje

Korištenje izvještaja

Prijavite se sami na sistem i u bilo kojem trenutku preuzmite karticu bilo kojeg komitenta, bilanse, spiskove dugovanja i potraživanja, profitabilnost i dr. Pogledajte očekivani tekući PDV i sl.

Automatske email notifikacije

Naš sistem će sam vašim kupcima dostavljati kartice komitenta i opomene za plaćanje 2 puta mjesečno, a vama notifikacije za istek valute plaćanja za ulazne račune.

Koristite naš sistem za poslovanje

Izdajte fakture za usluge, veleprodaju robe, maloprodaju, kafić ili restoran. Upravljajte servisom ili proizvodnjom. Vaš knjigovođa će biti oduševljen time!

Efikasnost i ažurnost

Putem naše platforme olakšavaju se svi računovodstveni procesi što omogućava knjiženja dokumentacije na dnevnom nivou. Podaci će biti ažurirani u realnom vremenu i kao takvi svakodnevno upotrebljivi. Dostupnost upotrebljivih poslovnih podataka učiniće vaše preduzeće efikasnijim, odnosno odluke će biti brže i zasnovane na preciznim računovodstvenim podacima, što će omogućiti bolje rezultate poslovanja.

Mobilnost

Sa našom platformom nećete biti vezani za kancelariju. Možete pristupiti platformi sa računara, tableta ili čak mobilnog telefona i to sa Windows, Mac ili Linux platforme. Za nas nije važno da li koristite iPhone ili Android Upravljajte svojim poslovanjem i sa poslovnog puta i od kuće i iz kancelarije … sada je to svejedno.

Mi koristimo Tiramisu ERP

TiramisuERP je savremen poslovni informacioni sistem koji se u potpunosti koristi već više od 5 godina u Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini, ali i u Njemačkoj, Norveškoj, Češkoj u domenu materijalnog poslovanja i eCommerce-a. Inovativnost Tiramisu ERP-a omogućava mnoge benefite i za preduzeća i za računovođe. Najveće benefite imaju kompanije čije računovođe koriste isti sistem putem platforme digitalniracunovodja.com.