Skip to content Skip to footer

Česta pitanja i odgovori

Još uvijek nisam otvorio preduzeće, da li mogu da koristim platformu?

Naravno. Jedna usluga koju možete da dobijete od naših računovođa jeste i otvaranje vašeg preduzeća. Dovoljno je da se registrujete, izaberete računovođu i nakon toga zajedno sa njim realizujete otvaranje vašeg preduzeća.

Šta ukoliko ne znam na koji način da izaberem računovođu?

Nije nikakav problem. Samo nas kontaktirajte i naša podrška će vam dati smjernice na koji način ćete napraviti najbolji izbor.

Na koji način platforma štedi moje vrijeme?

Digitalni računovođa omogućava automatizaciju pripreme dokumentacije za računovođu, što će vam omogućiti da znatno smanjite vrijeme na pripremu ove dokumentacije i imate više vremena da se posvetite vašim klijentima.

Da li platforma omogućava i korišćenje nekog programa za fiskalizaciju?

Naravno. Platforma se zasniva na ideji da i preduzeće i njihov računovođa koriste isti program. U slučaju naše platforme sve naše računovođe koriste TiramISu ERP, i u sklopu korišćenja platforme vašu fiskalizaciju ćete rještii korišćenje ovog programa.

Šta ukoliko su mi potrebni i neki drugi moduli vašeg programa?

Nije nikakav problem. TiramISu ERP posjeduje sve module koji su neophodni za funkcionisanje jednog preduzeća. Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje za vas.

Da li postoji probni period korišćenja platforme?

Postoji. Platformu možete potpuno besplatno isprobati 30 dana.

Gdje se čuvaju podaci mog preduzeća i da li su sigurni?

Svi vaši podaci se čuvaju na Cloud-u. Sigurnost vaših podataka je naš najveći prioritet, zbog čega su vaši podaci zaštićeni SSL enkripcijom, što je zlatni standard kada je u pitanju sigurnost podataka.