Skip to content Skip to footer

TiramISu AKT doo

O računovodstvenoj agenciji

Bilo da vam je potrebna podrška koja uključuje usluge obračuna zarada, mjesečno izveštavanje, poresko savjetovanje ili jednostavno neko ko će pripremiti i prijaviti vaše poreze, Tiramisu AKT može pomoći.

Agencija Tiramisu AKT je moderna računovodstvena agencija koja ima unaprijeđen nivo digitalizacije sopstvenih knjigovodstvenih usluga.

Mi u Tiramisu AKT-u smo posvećeni pružanju usluga svjetske klase našim klijentima. Poznati po našem profesionalnom razvoju i uslugama poreskog računovodstva, pružamo usluge brojnim industrijama i udruženjima širom Crne Gore.

Naš online koncept nam omogućava da pružamo računovodstvene usluge u svim regijama.

Tiramisu AKT nudi širok spektar računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga po sasvim novom i inovativnom konceptu u oblaku (online) koji ispunjava sve zahtjeve vašeg poslovanja. Naš računovodstveni sistem u oblaku štedi vaše vrijeme, povećava efikasnost u razmjeni dokumenata sa računovodstvenom agencijom i omogućava Vam uživo dostupne podatke o poslovanju kao što su stanja na računima, profitabilnost poslovanja, kartice kupaca i dobavljača, upozorenja o isticanju valuta plaćanja i dospijeća izdatih faktura i sl. Možemo vam pomoći da automatizujete mnoge svakodnevne aktivnosti koje mrzite da radite, kao što su evidencije za plaćanje dobavljačima ili čuvanje računa, izvještaji o naplati potraživanja, analiza profitabilnosti i slično, kako bismo vam omogućili da potrošite više vremena na vašu centralnu djelatnost koja vam donosi profit.

Usluge
Knjigovodstvene usluge

Usluge vođenja poslovnih knjiga u skladu sa zakonskim propisima i važećim računovodstvenim standardima.

Osnivanje i registracija pravnog lica i preduzetnika

Ako ste odlučili da pokrenete sopstveni biznis, fokusirajte se na vašu primarnu djelatnost, a administraciju oko registracije preduzeća ostavite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolji i najekonomičniji pravni okvir za vaš biznis. Pružićemo vam profesionalnu pomoć i savjete kako biste već na startu donijeli prave odluke.

Obračun zarada i naknada

Obračun zarada vršimo poštujući sve propise iz oblasti Zakona o radu, opšteg kolektivnog ugovora, granskog ugovora i ugovora o radu sa zaposlenima.

Analiza finansijskih izvještaja

Ukoliko imate potrebu za kreditnim zaduženjem ili predstavljate kompaniju investitorima i partnerima ili vam je jednostavno potrebna stručna pomoć u analizi poslovanja u prilici smo da vam pružimo stručnu pomoć i predočimo finansijske izvještaje iz vašeg poslovanja.

Izrada finansijskih izvještaja

Zvanične finansijske izvještaje ćete imati u svakom trenutku. Moći ćete i sami da im pristupite i pogledate.

Izvještavanje prema grupi
Priprema i implementacija internih akata

Ništa ne brinite. Tu smo da sve bude baš kako treba.

Likvidacija pravnog lica

Ono što sigurno niko ne planira prilikom osnivanja preduzeća, ipak se dešava. Možete računati na nas i u ovim situacijama.

AgencijaTiramISu AKT dooGradPodgoricaCijenaod 99€ + PDVNeodlučni ste?Zatraži preporukuShare