Skip to content Skip to footer

Zašto postojimo?

Naša misija je da budemo pokretački faktor mikro i malih preduzeća u procesu digitalne transformacije poslovanja.

Digitalna transformacija preduzeća predstavlja imperativ uspješnog poslovanja i opstanka na tržištu.

U složenim uslovima privređivanja koje karakteriše ekonomska recesija, politička previranja, tranzicija, promjenljivi uslovi poslovanja, proces upravljanja preduzećem postaje sve zahtjevniji.

Uspješnost preduzeća postaje sve više zavisno od donošenja ispravnih odluka zasnovanih na pravovremenim, tačnim i relevantnim informacijama, koje se najčešće crpe iz računovodstvenih i finansijskih podataka.

Računovodstveni informacioni sistem nema više ulogu samo da prati i bilježi poslovne događaje koji se trenutno događaju, ili su se desili u prošlosti, već predstavlja jedan od najznačajnijih instrumenata menadžmenta za predviđanje finansijske budućnosti i preduzimanje neophodnih mjera za ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Stoga, strateški orijentisano upravljačko računovodstvo postaje značajan faktor za uspješno upravljanje i poslovanje savremenih preduzeća i smatra se srcem svakog poslovnog procesa.

Upravo iz navedenih razloga platforma digitalniracunovodja.com, koja je zasnovana na softverskoj infrastrukturi TiramISu ERP, ima potencijal da suštinski promijeni poslovne procese mikro i malih preduzeća, kojima je trenutno jedini cilj angažovanja računovodstvenih agencija zapravo usklađivanje poslovanja sa zakonskim propisima.

Korišćenjem platforme digitalniracunovodja.com, sa jedne strane, omogućiće se prirodna integracija računovodstvene agencije u poslovne procese svakog njenog klijenta, odnosno mikro i malog preduzeća.

Sa druge strane, stvoriće se preduslovi da preduzeća imaju više vremena za njihovu glavnu djelatnost i kreativnost u poslu. Dostupnost upotrebljivih poslovnih podataka učiniće ova mala preduzeća efikasnijim, tj njihove odluke će biti brže i zasnovane na preciznim računovodstvenim podacima, što će omogućiti bolje rezultate poslovanja.